Erotische giftsets

Giftsets om elkaar te verrassen, of weg te geven.

Leuk idee voor de Valentijns onder ons of als cadeau bij een bruiloft. Spannend en opwindend tegelijk!

Ours date night set

Dit erotische massage spel van Touch Me is perfect voor stelletjes die een leuke nacht willen beleven. De set bestaat uit 3 pakken kaarten en een boekje met de spelregels.

Lelo Indulge Me

Verander een nacht met je partner in een ultieme verwennerij. Deze luxe plezierset bevat een Intima Zijden Blinddoek en Tantra Plaagveer naast de prachtige Noa™ Koppel Massager. Met 6 vibratiepatronen.

Lelo Dare Me

Durf je fantasieën te verkennen met deze luxe plezierset van LELO. Binnenin vindt je de verleidelijke Sensua Suède Zweep en Etherea Zijden Boeien naast LUNA Beads™ Noir, een verleidelijke versie van 's werelds bestverkochte Ben Wa ballen.

Bruiloft gift set

Voor diegenen die zeggen "ja, ik wil" tegen een leven van passie en intimiteit, brengt Lelo's Bridal Pleasure Set je ervaringen zo diep en bevredigend als je bindende liefde. Ontdek eerst hoe blind liefde echt is met een met parels bezaaide zijde blinddoek.

Shunga Hof van Eden

Shunga introduceert zijn nieuwe Hof van Eden Organische productlijn voor intieme momenten, gewijd aan hen die gepassioneerd zijn over vrijen en de natuur. Alle Hof van Eden producten bevatten zorgvuldig geselecteerde gecertificeerde biologische ingrediënten:

Lelo Valentijn set

Deel deze luxe geschenkset met degene die je het meeste lief hebt. Eerst trakteer je jezelf op een speelse terughoudendheid met de zijde en suède Sutra Chainlink boeien, terwijl de Intima Silk Blinddoek de zintuigen aanscherpt voor wat komen gaat. Stuur dan genot naar nieuwe hoogten met Lelo's Mia 2, een stijlvolle lipstick-vibe voor gepassioneerde avonden met je partner.