Glijmiddelen

Waarom zou je een glijmiddel gebruiken?

Soms is het nodig, soms handig.

Als de penetratie niet soepel gaat kan een glijmiddel worden gebruikt om dat te verhelpen. Het kan zijn dat de natuurlijke vochtafscheiding van een vrouw niet voldoende is. Dat kan variëren tijdens haar cyclus en leeftijd. Ook kan het zijn dat ze niet genoeg seksueel opgewonden is. Als dat te wijten is aan niet genoeg tijd nemen voor het voorspel dan is meer tijd daar aan besteden een betere oplossing. Het gebruik van glijmiddel kan wel bijdragen aan de opwinding. Wrijf maar eens met een droge vinger over je huid en daarna met een natte, dan voel je het verschil.

Glijmiddel op waterbasis: Vaak goedkoper dan de siliconen variant. Als het al vlekt kan het met water worden afgewassen. Alle speeltjes kunnen gecombineerd worden met glijmiddel op waterbasis. Een veilige en goedkope keus. Niet te gebruiken in het water, omdat water de vloeistof weg wast.

Glijmiddel op siliconenbasis: Duurder maar ook verfijnder. Zachter op de huid en voelt vaak prettiger aan. Werkt langer en is bij seks in het water eigenlijk een must omdat de waterbasis variant dan oplost. Niet te gebruiken met speeltjes die gemaakt zijn van siliconen. Dit glijmiddel kan vlekken geven die er moeilijk weer uit te krijgen zijn.

 

Durex play Cherry

Verbetert de PH waarde van je vagina. Kies nu voor de Durex Play Cherry - 50 ml. Dat wordt genieten samen! Ontdek het nu zelf met de Durex Play Cherry en je krijgt een zachte huid

Durex play warming

Durex Play Warming is een plezier verhogend verwarmend glijmiddel. De verwarmende werking zorgt er voor dat er een betere doorbloeding plaats vindt. Dat is de basis voor meer opwinding.
- In water oplosbaar.
- Niet vet en geurloos.
- Kleur: Transparant.
- Inhoud: 50 ml

Pjur Med

Pjur med ENERGY glide is een verkwikkend glijmiddel op waterbasis met extracten van cacao, gember kardemom en witte peper. De theobromine uit de cacao heeft een stimulerende werking. Kardemom, gember en witte peper bevatten waardevolle secundaire plantaardige stoffen.

Durex Duo Set glijmiddel

Dit mooi verpakte setje bevat twee soorten glijmiddel. Eén met een warm-makend en de andere met een prikkelend effect. Bijzonder leuk om als cadeautje aan je geliefde te geven en er dan samen van te genieten.

Easy Glide

EasyGlide siliconen glijmiddel is een glijmiddel gemaakt van siliconen. Geschikt voor gebruik met latex-condooms. Dermatologisch getest, kleurloos en geurloos. Smeer zoveel gel als je wilt op het gewenste lichaamsdeel en herhaal zo vaak je wilt. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. Koel en donker bewaren.

Heros Glijmiddel

Heros is een siliconen glijmiddel. Dit siliconen glijmiddel voelt zacht aan en plakt niet. 100% vergelijkbaar met Eros. Het is op siliconen gebaseerd en olievrij. Goed te gebruiken samen met condooms en droogt niet uit. Heros is transparant, geurloos en vetvrij. Te gebruiken als aanvulling op natuurlijk vocht. Inhoud: 500 ml

 

Pleasure Gel 50 Tinten Grijs

Verhoog je genot met Come Alive, een intieme opwindende gel uit de Fifty Shades of Grey Officiële Sensual Care collectie. Ervaar verbeterde orgasmes en stimulatie aangezien elke tinteling, aanraking en trilling intenser wordt.
Inhoud: 30ml

Glijmiddel met smaakje.

Er zijn ook glijmiddelen met smaakjes verkrijgbaar. Deze kunnen worden gebruikt bij het orale voorspel. Het is een kwestie van smaak, letterlijk en figuurlijk of je daar weg van bent. Sommigen raden aan om een spuitbus slagroom leeg te spuiten. Anderen adviseren een crème op basis van chocolade. Al deze toevoegingen zijn veilig om te proeven en door te slikken.

Ook voor massage.

De zogenaamde 2 in 1 middelen zijn ook te gebruiken als massageolie. Doordat er siliconen aan zijn toegevoegd blijft het lang en soepel smeerbaar. Een ideale combinatie als u graag massage en orale seks combineert.