Tarzan vibrators

Tarzan vibrators zijn wereldberoemd.

De Tarzan vibrators zijn populaire vibrators die vaak meerdere stimulatie mogelijkheden hebben. Ze worden ook wel Rabbit vibrators genoemd. Ze zorgen voor perfecte stimulatie en controle en zijn daardoor de aangewezen vibrator voor elke vrouw. Het is de meest verkochte vibrator ter wereld. Er zijn Tarzan vibrators die een clitoris stimulator hebben, delen die ronddraaien, stimulerende kralen en in alle kleuren. Voor elke wens is wel de juiste Rabbit vibrator te vinden.

G Spot Rabbit

G-Spot-Vibrator in zilver met Glitter-Look. Met Clitoris-arm en extra Nopjes bovenop. Vibratie Links/Rechts-Rotatie in drie Standen makkelijk per drukknop regelbaar. Totale lengte 25 cm, Ø 2,5 cm bij 4 cm.

Smile Fancy Lavender

Krachtige maar toch stille rotatie vibrator met clitoris stimulator (Butterfly vorm) en ribbel-schacht. De links- rechts rotatie is in 3 verschillende niveaus te regelen. De vibratie is in 7 niveaus gemakkelijk in te stellen, met een druk op de knop.

Rhythmic vibrator

Deze nieuwe Rhythmic van Odeco is Waterproof en een nieuw speeltje op de markt!
Hij is eenvoudig te bedienen met een "Gentle touch" oppervlak. Traploos regelbaar in vibratie sterkte met extra 3 Vibratie-interval programma's.

Bunny Rabbit

Met de Bunny geniet jij dubbel! Deze roze vibrator verwent elke vrouw namelijk van binnen én van buiten. De roterende kralen in de schacht masseren jouw vagina en G-spot terwijl de rabbit de clitoris stimuleert. De Bunny vibrator is uitgerust met 3 vibratie standen, 4 vibratie patronen en kan zowel links als rechtsom roteren. Elke functie is eenvoudig te bedienen met de drukknopjes op het grote, stevige handvat.

Tarzan Fifty Shades of Grey

Deze Tarzan vibrator combineert zijdezachte siliconen met 36 mogelijke vibratie standen combinaties om ongelooflijke orgasmes te bezorgen. De gebogen punt zorgt voor een perfecte G-spot stimulatie. De schaft heeft 3 vibratie-snelheden en 9 vibratie- atronen, de konijnenoortjes hebben 3 vibratie-snelheden. Hierdoor heb je de keuze uit maar liefst 36 mogelijke vibratie combinaties!

Javida Luxe Tarzan vivrator

Deze oplaadbare Javida vibrator verwent tegelijkertijd de clitoris en de G-spot. De vibrator is volledig gemaakt van heerlijk zacht siliconen met een PU-coating en heeft een vrolijke roze kleur. De stevige lange arm is voorzien van een gebogen top wat zorgt voor gerichte G-spot stimulatie. De clitorisstimulator is soepel en flexibel waardoor hij mee buigt met elk lichaam.

Triple Tarzan Vibe

Ga voor driedubbel plezier met slechts één toy! De Triple Tarzan stimuleert de meest gevoelige plekjes tegelijkertijd. De gebogen top stimuleert de G-spot terwijl de rabbit de clitoris verwent met zijn kietelende oortjes. Tegelijkertijd wordt de anus door de geribbelde stimulator verwend. Dit alles, in combinatie met de roterende top en sterke vibraties, zorgt voor een ongekend hoogtepunt. Je bedient de Triple Tarzan met de drukknopjes aan de voorkant van het handvat.

Rabbit of Tarzan vibrators?

De Tarzan was de eerste vibrator die ook de clitoris stimuleerde. Vandaar dat het model zo populair is geworden. Inmiddels zijn er heel veel soorten en uitvoeringen maar nog steeds is de gewone uitvoering veel gekocht. In andere landen wordt de benaming Rabbit veel gebruikt, maar het gaat dus om hetzelfde model.

Vroeger werden deze vibrators gemaakt van stoffen die onveilig voor het lichaam waren. Naast dat ze op batterijen werkten maakten ze ook nog eens een heleboel lawaai. Dat is vandaag de dag wel anders. Er worden alleen nog maar veilige Tarzan vibrators verkocht. Meestal zijn ze oplaadbaar en een stuk stiller dan voorheen. 

Wat maakt de Tarzan vibrator zo bijzonder?

De Rabbit vibrator heeft naast het gedeelte wat ingebracht wordt nog een extra feature. Aan de staaf zitten een paar 'oortjes' die de Tarzan vibrators hun naam hebben gegeven. Deze 'oortjes' stimuleren de clitoris terwijl de staaf de vagina stimuleert. Deze dubbele stimulatie zorgt voor een extra opwindend gevoel, wat voldoende kan zijn om een vrouw 'over de rand' van het orgasme te helpen. 

Wil je de liever alleen clitorale stimulatie dan kan dat ook. het is dus maar net waar je zin in hebt.

Wat belangrijk is om te weten Tarzan vibrators.

Tarzan vibrators stimuleren gelijktijdig de clitoris en de vagina of g-spot. Als je nog nooit eerder een vibrator hebt gebruikt is het verstandig om eerst een simpeler model te kopen. Kies dan een allrounder, zo'n type waar je je geen bult aan valt. Bevalt dat goed kun je overwegen om eens wat anders te gaan proberen. Als je niet van vaginale stimulatie houdt, is een Tarzan vibrator niets voor jou. Als je toch graag dit soort vibrator wilt proberen koop dan een goedkoper exemplaar. 

Er zijn verschillende soorten, maten en prijzen. Vrijwel alle Tarzan vibrators hebben twee motortjes, die je vaak apart van elkaar kunt bedienen.  Er zit verschil in de kracht van de vibraties, de vorm, de afmetingen en het bedieningsgemak. Ook de gebruikte materialen zorgen voor prijsverschillen.