Waterproof

Waterproof vibrators.

Waterproof vibrators kunnen veilig worden gebruikt onder de douche of in bad. Om alleen of samen van te genieten tijdens het relax moment van de dag. Nooit meer bang zijn dat je het favoriete speeltje in het water laat vallen of hem parkeert in je waterglas op het nachtkastje. Het is handig om een glijmiddel op oliebasis bij de hand te hebben, omdat de natuurlijke afscheiding door het water wordt teniet gedaan. Natuurlijk gevormde waterproof vibrators en exemplaren met clitoris stimulatie.

Statisfyer 2 Gold

Dit sexy hightech speeltje brengt je genot op een geheel nieuw niveau! De Satisfyer 2 stimuleert de clitoris zonder enig contact. Dat gebeurt door gebruik te maken van een innovatieve technologie. De clitoris wordt gemasseerd door onderdruk in combinatie met de ritmische pulsaties.

Lelo Sona

De LELO Sona is een unieke clitorisstimulator. Deze vibrator maakt namelijk gebruik van speciale geluidsgolven waardoor de clitoris en gevoelige delen daaromheen volledig gestimuleerd worden. De Sona heeft een zachte, ronde opening waar de clitoris in wordt gezogen. In zwart, roze of donker roze.

Stimulator Roze

Deze zachtroze vibrator van het merk Inspire is gemaakt voor vrouwen die verlangen naar wat meer stimulatie. De stimulator is helemaal gemaakt van zacht, glad siliconen waardoor het speeltje waterproof is. Hierdoor kan de vibrator gebruikt worden voor externe stimulatie of kan in een slipje of string worden gedragen.

Jimmyjane Form 6

Een waterproof oplaadbare vibrerende massagestaaf: Form 6, generatie 2.
Dit artikel is een all-round vibrerende massagestaaf van een nieuwe generatie.
- Krachtig
- Sterkste vibrator in zijn soort
- Veelzijdig

Rub my Duckie

Het ludieke speelkameraadje voor de volwassenen in bad is uiteraard de badeend. Deze badeend voegt daar ook nog eens een vibrerend sensatie aan toe. Zodra je hem aanraakt gaat hij over zijn hele lichaam trillen. De vibrerende badeend is geluidloos en volledig waterdicht.

Power Vibe Ovo F8

Verwen jezelf met deze waterdichte Power Vibe onder de douche of in bad. De Ovo F8 Vibe Black/Gold is heerlijk glad. Je kunt gemakkelijk wisselen van knoppen want deze zijn verlicht.

Vibe Therapy Serene

De Vibe Therapie Serene Twist is een luxe waterdichte vibrator. Gemaakt van 100% medische siliconen. Het heeft kolkende bergkammen rond de schacht voor extra stimulatie.

Rub my Duckie travel

Het ultieme speelkameraadje voor op reis. Je kunt hem dankzij zijn formaat heel makkelijk in je koffer of weekendtas inpakken.

We Vibe Touch

Paarse siliconen opleg vibrator van We-vibe: de nieuwe Touch vibrator. Zacht, goed gevormd en krachtig, dat is waar deze Touch We-Vibe vibrator voor staat.

 

Rhythmic vibrator

Deze nieuwe Rhythmic van Odeco is Waterproof en een nieuw speeltje op de markt!
Hij is eenvoudig te bedienen met een "Gentle touch" oppervlak. Traploos regelbaar in vibratie sterkte met extra 3 Vibratie-interval programma's.

Badset Bodywand

Deze complete set is het perfecte cadeau voor jezelf of je partner. De set bestaat uit verschillende speeltjes die allemaal waterproof zijn. Hierdoor kunnen ze gebruikt worden onder de douche of in bad. Je ontvangt in de set een krachtige wand vibrator met 8 verschillende standen. Gebruik de wand vibrator voor een fijne massage of verwen de meest gevoelige plekjes

Lelo Liv 2

De Liv is een middelgrote, elegante bestseller uit de collectie van Lelo. Een echt icoon onder de vibrators. Deze Liv 2 is de nieuwe versie. De 'oude' Liv was niet waterproof en ook minder krachtig. Maar deze Liv 2 kan worden mee genomen onder de douche en in bad. Stil, zacht en intens.

Lelo Gigi 2

Gigi 2 is de ultieme vibrator wat plezier betreft, en belooft een aantal van de meest bevredigende gevoelens die een vrouw ooit zal meemaken waar te maken. Een elegante middelgrote G-spot vibrator, net zo mooi voor het oog als ze is om aan te raken. Met haar vibratielevels zal ze iedereen verrassen.

Lelo Elise 2

De Elise 2 is een grote, stoere, luxe en krachtige vibrator. En ondanks de sterke stimulaties en vibraties is deze Elise 2 helemaal stil. Wat deze Elise 2 zo uniek maakt zijn de twee motoren. Een motor zit bovenaan, de andere onderaan de staaf. Op die manier wordt de G-spot en de vaginamond tegelijkertijd gestimuleerd.

 

Waterproof vibrators hebben meer mogelijkheden.

Het kan zo heerlijk zijn om na een lange volle dag even heerlijk in bad of onder de douche te gaan. Tijd voor jezelf, of tijd voor jullie samen. Met deze waterproof vibrators bij de hand kan de waterpret zomaar uitlopen op iets meer dan dat. Niets is zo ontspannend als een heerlijke vrijpartij met een orgasme als toetje. Dat kan nu dus ook in bad of onder de douche. 

Waterproof vibrators zijn echt waterdicht.

Er zijn vibrators die best een druppeltje water kunnen hebben. Sommige kun je zelfs schoonmaken onder de kraan. Maar echte waterproof vibrators zijn geschikt om onder water te gebruiken. Die kunnen in het zwembad worden gebruikt, of in het bad. Ook al zou je hem vergeten, en een dag onder water laten liggen, dan nog zal de vibrator gewoon doen waar hij voor gemaakt is. Jou een heerlijk orgasme bezorgen. Dat is pas waar voor je geld. 

Vindt je het lastig om een vibrator in de badkamer te hebben, denk dan eens aan het vibrerende eendje Rub My Duckie. Hij ziet er uit als een echt speelkameraadje voor de kinderen, en is dat ook zolang je de vibratie niet aanzet. Is het bad voor jou of jullie samen dan kun je hem gebruiken waarvoor hij bedoeld is.

Voor een waterproof vibrator ga je dus naar christelijke erotiek shop Liefdeskruiden.