Koppel Vibrators

Koppel vibrators om samen te genieten.

koppel vibratorsKoppel vibrators zijn speciaal gemaakt voor echtparen. Een echte duo vibrator dus. De vrouw draagt de vibrator tijdens het vrijen. De koppel vibrators zijn samen te gebruiken en maken het liefdesspel voor allebei nog intenser.  Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Alle koppel vibrators geven intense vibraties.

Koppel vibrators zijn populair voor samen.

En er zijn veel mogelijkheden als u op zoek bent naar een fijne vibrator om samen te gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de We-vibe 4. Deze populaire vibrator heeft veel prijzen in de wacht gesleept en word door deskundigen over de hele wereld geprezen. En niet voor niets.

 

PicoBong Duovibrator

Dubbele trillingen, meerdere sensaties. De Duo Vibe heeft twee vibrerende punten die beide partners tegelijkertijd naar paden van genot leiden. De unieke vorm bied gelijktijdig interne en externe stimulatie. De Duo Vibe zorgt voor een nieuw niveau van veelzijdigheid en bijna eindeloze toepassingen.

Lelo Ida

De Lelo Ida is het nieuwste duo speeltje van het luxe kwaliteitsmerk Lelo en is speciaal ontwikkeld voor koppels. De Lelo Ida wordt door de vrouw gedragen tijdens het vrijen, en biedt een extra stimulatie tijdens de penetratie. Jullie gaan samen nog meer genieten..

We-Vibe unite

De We-Vibe Unite is een koppel vibrator met 2 krachtige motoren. De vibrator wordt gedragen door de vrouw en zorgt voor clitoris en G-spot stimulatie. Dit zorgt voor meer stimulatie, ook tijdens de seks voor man en vrouw.

Lelo Noa

Noa is de stimulator voor koppels gedragen door vrouwen bij het bedrijven van de liefde. Het geeft plezier en comfort voor beide partners en Noa voegt nog meer intimiteit aan vrijen toe met ongelooflijk krachtige en discrete trillingen. Bediend door een druk op de knop, garanderen de 6 standen ongelooflijke sensaties.

Partner Toy Duo Vibe

De Partner Toy Couples vibrator is een erotisch speeltje voor stellen, die gebruikt kan worden bij het voorspel of tijdens de seks. Deze vibrator is bedoeld voor vaginaal gebruik en stimuleert ook tegelijkertijd de clitoris.

We-vibe veel verkocht.

Het is de best verkochte duo vibrator sinds een aantal jaren. Zowel man als vrouw genieten er evenveel van. Droom je er van om samen klaar te komen? Met de We-vibe gaat dat lukken.

De We-vibe wordt door de vrouw ingebracht, en zorgt dat er tijdens de penetratie extra stimulatie is op de gevoelige plekjes. Ook de man geniet mee van de trillingen.

Duo vibrators zijn enorm populair.

Er zijn maar heel weinig vrouwen die door penetratie tot een orgasme komen. Bij de meeste is stimulatie van de clitoris nodig om dat te bewerkstelligen. Dat is nou precies wat koppel vibrators doen.

De koppel vibrators hebben ook een afstandsbediening om de trillingen te regelen. Er zijn meestal 10 verschillende niveaus en soms ook verschillende patronen. Natuurlijk kunt u de vibrator ook bedienen zonder de afstandsbediening. 

De duo vibrators zijn oplaadbaar en voorzien van sterke motoren. Ze zijn gemaakt van veilige siliconen en eenvoudig schoon te maken.