Vibrator Speciaal

Op zoek naar een bijzondere vibrator belevenis?

Kijk hier dan eens naar ons assortiment bijzondere vibrators. Waarom zou je een vibrator speciaal kopen? Je kunt denken aan bijvoorbeeld die lipstick, een vibrator speciaal om mee te nemen in een handtas of jaszak. Zo klein dat hij er altijd wel bij past in de koffer of rugzak. Of een vibrator speciaal voor een bepaalde handeling. Of één die warm wordt zodat je niet een koud stuk plastic tegen je edele delen hoeft te drukken.

Stimulator Roze

Deze zachtroze vibrator van het merk Inspire is gemaakt voor vrouwen die verlangen naar wat meer stimulatie. De stimulator is helemaal gemaakt van zacht, glad siliconen waardoor het speeltje waterproof is. Hierdoor kan de vibrator gebruikt worden voor externe stimulatie of kan in een slipje of string worden gedragen.

Blaze verwarmende Vibrator

De Blaze van het merk Heat is een verwarmende vibrator. De G-spot vibrator heeft in de schacht een verwarmings element dat zorgt voor meer comfort tijdens het gebruik. Doordat de vibrator warm wordt, wordt ook de vagina gevoeliger. De doorbloeding neemt toe terwijl de gebogen top de G-spot raakt. Blaze is voorzien van 9 vibratiestanden en 7 snelheden.

Lipstick Vibrator

Met deze leuke lipstick mini vibrator hoeft niemand te weten dat jij een vibrator in je tas hebt. Aan de buitenkant ziet hij eruit als een gewone lipstick, waardoor je hem heel discreet mee kan nemen. Hij produceert een krachtige trilling, maar is toch heel stil tijdens het vibreren.

Lelo Smart Wand

Kies je ook voor de Smart Wand Massager? Dat wordt dan volop genieten. Lelo is trots op de best-in-class Smart Wand™  's werelds premium draadloze stimulator die prestaties en design naar een nieuw niveau brengt. Deze is volledig waterdicht dus ideaal voor alle omstandigheden.

Magic wand 2 speed

De Magic Massager stimuleert de vagina en de clitoris. Hij is regelbaar in twee standen. Hij is compleet met een oplader, dus je hoeft nooit last te hebben van lege batterijen.
Deze vibrator is bekend geworden door het TV programma " Sex and the city". Wil jij ook ervaren waarom?

Bodywand Oplaadbare Massager

Materiaal van hoge kwailiteit
Fluweelzachte afwerking.
Meerdere massagestanden
Draai naar jouw gewenste snelheid. Pulsatiestand voor een meer stimulerende en bevredigende ervaring.
Verrassend krachtig
Ontworpen voor sterke en continue stimulatie.

Javida Dubbele Vibrator

Deze kleine dubbele vibrator is multifunctioneel. De toy kan namelijk aan beide kanten gebruikt worden. Beide uiteinden zijn voorzien van een krachtige motor. Elke motor heeft 8 standen met ieder 3 snelheden. De gehele vibrator is omhuld met zacht siliconen dat erg fijn aanvoelt. De kop kan gebruikt worden voor externe stimulatie.

Bodywand G Spot attachment

Veranderd jouw Bodywand in de ultieme g-spot stimulator.

- Ftalaat-vrij
- 100% siliconen
- Fluweelzacht

Het hulpstuk past op de Bodywand Original Plug-in Massager.

Bodywand Rabbit Attachment

Veranderd jouw Bodywand in de ultieme rabbit stimulator.

- Ftalaat-vrij
- 100% siliconen
- Fluweelzacht

Het hulpstuk past op de Bodywand Original Plug-in Massager.

Vibrator speciaal voor jou.

Als je extra veel stimulatie nodig hebt om een orgasme te bereiken is de Wand vibe een vibrator speciaal voor jou. er is geen enkele andere vibrator ter wereld die sterkere trillingen geeft. Hij bestaat al sinds de zeventiger jaren en is in de loop van de tijd steeds verder ontwikkelt. In het begin was de Wand bedoeld om als massage apparaat te gebruiken. Daar was hij ook voorbedoeld. Heel wat vrouwen zullen het apparaat gekocht hebben omdat het al snel als een lopend vuurtje rond ging dat deze ook heel goed geschikt was voor andere dingen.

Er zijn talloze accessoires verkrijgbaar die deze geweldenaar omtoveren tot wat je ook maar wilt. Er zijn opzetstukken die hem geschikt maken voor G-spot stimulatie of omtoveren tot een Tarzan. Zoveel mensen zoveel wensen zeggen ze altijd en dat geldt ook, en misschien vooral, als het gaat om intieme zaken.

Ook voor een vibrator speciaal kun je bij onze christelijke erotiek shop terecht.