G spot

G-Spot vibrators, ontdek je plekje.

Dit type vibrator is speciaal ontworpen om de g-spot van de vrouw gemakkelijk te kunnen bereiken. Door de g-spot te stimuleren ervaren veel vrouwen een ongekend hoogtepunt. Veel vrouwen ondervinden extra genot en sensatie door stimulatie van een mysterieus plekje in de vagina; de G-spot. Dit plekje zit op ongeveer 5 cm aan de binnenkant van de vagina. Het is een sponsachtig plekje wat een beetje ribbelig aanvoelt. Als je opgewonden raakt vult het weefsel zich met vocht. De G-spot vibrators zijn speciaal gemaakt om deze G-spot te stimuleren en zijn aan de bovenkant gebogen, zodat ze daar goed bij te kunnen. 

Partner Toy Duo Vibe

De Partner Toy Couples vibrator is een erotisch speeltje voor stellen, die gebruikt kan worden bij het voorspel of tijdens de seks. Deze vibrator is bedoeld voor vaginaal gebruik en stimuleert ook tegelijkertijd de clitoris.

G spot vibrator

Met deze extra stimulerende G-spot vibrator zul je ongetwijfeld veel plezier beleven. De vibrator is waterbestendig en door de ronde onderkant is hij gemakkelijk te hanteren. Het slanke ontwerp met de ronde top zorgt ervoor dat alle aandacht is gericht op je G-spot, waardoor je makkelijk een intens orgasme zult beleven.

P/Spot G/Spot vibrator

Deze ongelofelijk krachtige, multifunctionele massager heeft twee motoren in de kop en de schacht en is speciaal ontworpen om de P-spot en/of G-spot te stimuleren. De knopjes met ledverlichting zorgen dat je zelf kan bepalen welk niveau van vibratie en pulsatie je wil bereiken.

The Trumpeter Swan

Wat een origineel design heeft deze vibrator uit de Zwanen-collectie. Zijn lange, slanke, flexibele hals nodigt uit tot een compleet nieuwe range aan verwenning. Met gebogen dun én gebogen dik uiteinde. Een technologisch, oplaadbaar, waterproof, naadloos hoogstandje.

Lelo Gigi 2

Gigi 2 is de ultieme vibrator wat plezier betreft, en belooft een aantal van de meest bevredigende gevoelens die een vrouw ooit zal meemaken waar te maken. Een elegante middelgrote G-spot vibrator, net zo mooi voor het oog als ze is om aan te raken. Met haar vibratielevels zal ze iedereen verrassen.

Lelo Liv 2

De Liv is een middelgrote, elegante bestseller uit de collectie van Lelo. Een echt icoon onder de vibrators. Deze Liv 2 is de nieuwe versie. De 'oude' Liv was niet waterproof en ook minder krachtig. Maar deze Liv 2 kan worden mee genomen onder de douche en in bad. Stil, zacht en intens.

Lelo Elise 2

De Elise 2 is een grote, stoere, luxe en krachtige vibrator. En ondanks de sterke stimulaties en vibraties is deze Elise 2 helemaal stil. Wat deze Elise 2 zo uniek maakt zijn de twee motoren. Een motor zit bovenaan, de andere onderaan de staaf. Op die manier wordt de G-spot en de vaginamond tegelijkertijd gestimuleerd.

 

Iris 2

De IRIS vibrator is één van de meest vrouwvriendelijke vibrators. IRIS vibrator is een zeer stille, ultramoderne en zeer krachtige vibrator van Belgisch ontwerp.
De eerste Belgische staafvibrator, uniek vanwege zijn twee motoren.

Blaze verwarmende Vibrator

De Blaze van het merk Heat is een verwarmende vibrator. De G-spot vibrator heeft in de schacht een verwarmings element dat zorgt voor meer comfort tijdens het gebruik. Doordat de vibrator warm wordt, wordt ook de vagina gevoeliger. De doorbloeding neemt toe terwijl de gebogen top de G-spot raakt. Blaze is voorzien van 9 vibratiestanden en 7 snelheden.

G-Spot vibrators voor intens genot.

Dr. Grafenberg ontdekte in de vijftiger jaren dit bijzondere genotsplekje bij vrouwen. Vandaar de naam G-spot. Nog altijd wordt er gediscussieerd over het wel of niet bestaan van dit bijzondere plekje. Wetenschappers denken dat het hoort bij de inwendige structuur van de clitoris. De clitoris is veel meer dan het knobbeltje wat zichtbaar is. In werkelijkheid is hij wel 11 cm lang. Lees waarom de clitoris het centrum van de opwinding is.

Ook wordt er wel gedacht dat het de vrouwelijke prostaat is. Bij mannen zorgt de prostaat dat er vocht wordt toegevoegd aan de ejaculatie. Er zijn vrouwen die door stimulatie van de G-spot ook vloeistoffen verliezen. Het orgasme wordt meestal ervaren als minder heftig maar zorgt ook voor een diepere opwinding die zich langzaam door het hele lichaam verspreidt. Neem de tijd om je eigen G-plek te vinden, of vraag je man om een zoektocht daarna te ondernemen. Eenmaal gevonden zul je er veel plezier van beleven.  

G-spot vibrators van Lelo.

Het kwaliteitsmerk Lelo heeft een aantal G-spot vibrators die echte aanraders zijn. De populairste daarvan is de Lelo Gigi. Wil je zeker weten dat je het beste materiaal in handen hebt, dan is dit een hele goede keuze. Ook zijn er Tarzan-achtige vibrators die ontworpen zijn voor de G-plek.