klassieke vibrators

Klassiek

Klassieke vibrators.

Wist je dat de vibrator al sinds 1900 bestaat? Toen werd bij vrouwen die leden aan hysterie een vibrator gebruikt om ze te verlossen van de psychische aandoeningen waar ze last van hadden. Misschien heb je de film Hysteria wel eens gezien? Door massage van de bekkenbodemspieren en de genitaliën (dat mocht alleen een dokter doen) kwamen de vrouwen tot rust. De grote hoeveelheid vrouwen die steeds weer terug kwam voor een volgende behandeling, en de daarbij behorende werkdruk voor de handen van de dokter, waren reden voor de uitvinding van de klassieke vibrator. 

Krypton Vibrator

Een klassieke traploos regelbare vibrator van 17cm lang en 3cm dik.

Inspire Vibe

Inspire's Gyrating Vibrator is een standaard vibrator met een iets groter formaat. De vibrator is voorzien van een heerlijk zachte siliconen buitenlaag en is waterproof.

Ovo Vibrator - Wit of Zwart

De Ovo F8 is een elegante vibrator met een modern ontwerp. De ergonomische vormgegeven vibrator glijdt soepel naar binnen, waarna je kunt genieten van fluisterstille en toch ultra- krachtige prestaties.

Supreme Vibe Roze

Deze klassieke vibrator is perfect voor elk moment. De compacte toy is voorzien van mooie details zoals een bloemenpatroon en rosé gouden panelen. Het speeltje is eenvoudig te bedienen met de drukknop aan de onderkant. De vibrator heeft 10 verschillende standen die bestaan uit snelheden en patronen. Werkt op 2x AA batterij.

Op zoek naar goede klassieke vibrators zonder poespas?

Dan hebben wij in onze christelijke erotiek shop een aantal klassieke vibrators die je zeker zullen bevallen. De klassieke vibrator zal altijd blijven bestaan. Al zijn er nog zo veel andere soorten op de markt tegenwoordig, deze klassieke uitvoering doet wat ie moet doen. Bovendien zijn ze er in alle maten, je kunt ze dus overal mee naar toenemen als je dat wilt. 

Oplaadbare klassieke vibrators.

Tegenwoordig zijn er ook oplaadbare modellen te koop. De goedkopere vibrators zijn vaak voor hun kracht van batterijen afhankelijk. De oplaadbare klassieke vibrators hebben hun kracht opgeslagen in een accu, die via een usb aansluiting of via het stopcontact kan worden opgeladen. Wel zo fijn als je niet net voor het hoogtepunt er achter komt dat de batterijen leeg zijn. 

Ook hier geldt dat de duurdere modellen vaak beter en krachtiger zijn.  De afmetingen hebben geen invloed op de kracht van de trillingen. Zo zijn er klassieke vibrators die niet groter zijn dan een lipstick en toch enorm sterke trillingen afgeven.