Prostaat massage

Vibrators die de prostaat stimuleren.

Anale stimulatie is populair tegenwoordig. Prostaat massage kan een heel intense ervaring zijn voor een man. Massage van de prostaat wordt wel vergeleken met de G-spot massage bij een vrouw. Voor mannen geldt ook dat prostaat massage zorgt voor een goede conditie van de prostaat. Niet iedereen is er van gecharmeerd, maar smaken verschillen altijd.  Voor de liefhebbers hebben wij een collectie prostaat verwenners.

Anaal Vibrator

Deze mooie vibrator is speciaal ontworpen om je gevoelige plekje te stimuleren. Gemaakt van zachte en glade siliconen. Zorgt voor een sensationele ervaring door zijn unieke en stimulerende vorm.

Silicone Vibrating beads

De Silicone Vibrating Pleasure Beads is het ultieme speeltje voor dames en heren die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen op het gebied van prostaat massage.

Vibrerende Butt Plug

De Boem-Boem vibrerende anaalplug is gemaakt van eersteklas siliconen en versmalt naar de punt, waarbij je de vibraties in volle kracht voelt. De wijd uitlopende basis van deze dildo maakt deze eenvoudig te verwijderen. De vibrerende anaalplug is waterdicht, dus je kunt er ook in bad of onder de douche mee spelen. Probeer het maar.

Lelo Bob Dildo

Bob is een stijlvolle plug voor heren, welke je gevoelens naar een hoger level brengt. Door te richten op stimulatie van de mannelijke G-spot, kunnen prachtige spanningen en de meest intieme gevoelens worden overgebracht. Zijn ergonomisch design is speciaal afgestemd op de contouren van het mannelijk lichaam. 

Hoe de prostaat massage uitvoeren?

het masseren van de prostaat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld ook via het perineum. Benieuwd hoe prostaat massage in zijn werk gaat? Lees er alles over in dit artikel op onze blog.