Condooms

Condooms in soorten en maten.

Condooms zijn er om veilig te vrijen maar ook als speeltje voor extra stimulatie, of om de seks wat langer te kunnen laten duren. Het assortiment condooms wat te koop is bestaat uit een zo grote variëteit dat het ondoenlijk is om alle soorten in onze shop te hebben. We hebben een keuze gemaakt uit een aantal soorten die het meest gangbaar zijn.

Wingman 12 Condooms

Vrijen met een Wingman condoom betekent minder onderbreking, een lekkerder gevoel en veiliger gebruik. Niet meer lopen ploeteren, maar makkelijk en snel een condoom aan brengen met één hand. Geen ongemakkelijke stops meer, maar met 2 seconden verder gaan waar jullie mee bezig waren.
• Gemakkelijker: in 2 seconden met 1 hand aan te brengen, zelfs in het donker.
• Extra dun: geeft een natuurlijker gevoel, en is toch veiliger.

Durex Feeling

Deze Durex condooms zijn ongelooflijk dun en voorzien van extra glijmiddel. Vroeger bekend onder de naam Fetherlite. De gladde pasvorm geeft een beter gevoel tijdens het vrijen en het condoom is speciaal ontworpen om het gemakkelijker aan te brengen. De condooms bieden nog steeds hetzelfde niveau van zekerheid en bescherming, maar maken het allemaal net wat lekkerder! Van het kwaliteitsmerk Durex, dus altijd goed.

Durex coral feeling

Het dunste condoom van Durex dat gemiddeld 20% dunner is dan Durex Fetherlite en de Durex Elite condooms, zonder hiervoor aan veiligheid in te leveren! Met extra glijmiddel. De speciaal ontwikkelde Sensi-Fit technologie zorgt voor een iets strakkere pasvorm en extra veel gevoel in de top van het condoom. Dat is immers de plek die er het meest toe doet! Ervaar meer gevoel met Durex Coral Feeling.

Durex Performa

Wanneer je intiem met elkaar bent, wil je natuurlijk niet dat dat zo voorbij is. Welnee, je wil zo lang mogelijk genieten van het samenzijn. De Durex Performa condooms beschikken over een speciaal glijmiddel, dat het orgasme uitstelt. Tevens verleng je de seksuele opwinding, voor meer genot.

Glyder Ambassador

Glyder is een transparant condoom. Met glijmiddel en reservoir.
Nu in goedkope groot verpakking.
De verpakking bevat 144 condooms.

Secura Transparante Condooms

Blik met 50 transparante condooms van het merk Secura.

Huid dunne natte condooms met reservoir. Alle condooms zijn los verpakt. Mooi verpakt in een oogstrelend blik, wat zo op het nachtkastjekan, dan heb je het altijd bij de hand.

London Condooms 100 st.

Nooit meer misgrijpen met deze voorraad London condooms. Transparante condooms voor een aantrekkelijke prijs. Dit zijn zeer sterke condooms met reservoir. De condooms zijn afzonderlijk verpakt en zitten in 1 grote zak. Wanddikte van het Condoom: 0,065 mm.

Aantal: 100

Beffy Liklapjes

Ultradunne latex beflapjes voor 'veilig' likken. Hiermee kan overdracht van de geslachtsziekten chlamydia, hepatitis B, herpes en syfilis worden voorkomen. Voor éénmalig gebruik, per twee stuks verpakt. Tip: het effect is gevoeliger als vooraf wat glijmiddel op de schaamlippen of anus wordt aangebracht.

Durex Play Vibrations

Durex Play Vibrations is een kleine compacte vibrerende ring die het genot verhoogt voor zowel de man als vrouw.

Play Vibrations bevat één batterijeenheid. Deze gaat 20 minuten mee. Deze eenheid kan niet vervangen worden.

Condooms als voorbehoedsmiddel.

Van oudsher is een condoom bedoeld om zwangerschap te voorkomen. Een voorbehoedsmiddel dus. Naast deze functie is tegenwoordig ook heel belangrijk geworden dat het bescherming tegen soa's biedt. De Seksueel Overdraagbare Aandoeningen. Natuurlijk zijn wij voorstander van een monogame relatie, maar dan nog zijn er omstandigheden te bedenken waarbij het van belang kan zijn.

Omdat condooms door veel mannen als onhandig worden gezien is er nu iets nieuws op de markt. Het Wingman condoom. Dat is simpel aan te brengen met één hand waardoor het 'geklungel' eindelijk voorbij is. De moeite van het proberen waard. 

Met of zonder glijmiddel.

Elk condoom heeft een reservoir maar niet allemaal hebben ze een glijmiddel. De keuze is aan jou. Sommige hebben een toevoeging aan het glijmiddel die het orgasme helpt uitstellen. Over het algemeen is de dikte van het materiaal bepalend hoeveel gevoel er over blijft. Hoe dunner, hoe meer gevoel. 

Tip.

Als je als man last hebt van te snel klaarkomen kan het handig zijn om een wat dikkere soort te bestellen. Doordat het minder gevoelig is, hou je het automatisch wat langer vol. Dat zal door je vrouw met gejuich worden begroet.

Zorg altijd dat je voldoende condooms in huis hebt. Niets is zo vervelend als allebei zin hebben en er dan achter komen dat je voorraad op is. Bestel eventueel een grote verpakking, dan zit je nooit zonder en ben je ook nog goedkoper uit.