Realistisch

Anatomisch gevormde vibrators.

Een anatomisch gevormde vibrator is gemaakt om zo echt mogelijk te lijken en voelen. Vaak wordt de natural look vibrator uitgevoerd in huidskleur in plaats van in felle kleuren. Ook is de penis, qua vorm en gevoel, zo realistisch mogelijk nagemaakt.

Vleeskleurige Vibrator

Met zijn zachte, levensechte huid, aders en vormen, zorgt deze vibrator voor een realistisch gevoel. De gedetailleerde schacht heeft een perfecte combinatie van stijfheid en zachtheid om jou maximaal plezier te bezorgen.

Vibrator Natuur

Een echte klassieker is dit! Een veel gekochte vibrator, en na gebruik begrijpje wel waarom. 17cm lange en 3,5cm dikke traploos regelbare vibrator.Werkt op 2 AA batterijen. (niet meegeleverd)

Black Hammer

Vibrator Black Hammer
Diep zwarte geaderde vibrator met mooie grote eikel.
- Zacht materiaal.
- Traploos regelbare vibratie.
- 22 cm lang.
- Ø 3 cm.
- Geluidsarm.

Realistische vibe

Realistische vibrerende vibrator gemaakt van Nature skin. Dit zachte materiaal voelt niet alleen levensecht aan, maar neemt ook heel snel jouw lichaamstemperatuur over. Multispeed en 7 functies voor nog meer gevoel.

Realistische vibrator

Met een realistische vibrator kom je in de buurt van een echte penis. De vibrator is zo realistisch gevormd en gemaakt van materiaal dat het gevoel bijna hetzelfde is. Het voordeel van een vibrator is, dat je zelf het tempo kunt bepalen en de controle hebt over de extra stimulatie van de vibraties. Voor de veel vrouwen klinkt dat dus als een ideale combinatie.

Eikel en aders.

Bij een realistisch gevormde vibrator horen de natuurlijke kenmerken van een penis. De eikel zorgt voor fijne stimulatie van de clitoris of de g-spot. De aders die over de vibrator lopen, stimuleren de vaginawand. Door deze kenmerken kom je tot een heerlijk orgasme.

Mannen en vibrators.

Er wordt wel eens gezegd dat met name de realistische vibrator er voor zou zorgen dat vrouwen niet meer genoeg hebben aan het gereedschap van hun eigen man. Nu is het zo dat vibreren voor elke man onmogelijk is, maar de beste seks zit tussen de oren. De emotionele connectie tussen twee mensen is niet te vergelijken met wat een realistische vibrator met een vrouw doet. Stel je eens voor dat je zou vrijen en je alleen de mechanische bewegingen zou doen zonder je gevoel in te schakelen. Dan is vrijen geen emotionele uiting meer, en precies dat is wat het zo verslavend lekker maakt. Wees dus niet bang om een vibrator aan te schaffen. Hoe goed hij ook zijn werk doet, het blijft een apparaat waar je geen verbinding mee aan kunt gaan.