Crémes

Artikelen voor persoonlijke verzorging. 

Of het nu gaat om voortijdig klaarkomen of om uw libido een oppepper te geven, deze middelen helpen u om meer plezier te beleven bij de seksuele activiteit. Er zijn heel veel mensen die deze crèmes gebruiken om meer plezier te beleven bij het vrijen. Soms kan er een medische oorzaak zijn die het gebruik van deze crèmes nodig maakt. Niets om je voor te schamen.

Push up liftende crème

Liftende crème speciaal ontwikkeld om je borsten veerkrachtiger te maken en om ze te verstevigen. De crème dringt diep door in de huid waardoor de structuur van de borst zowel van buitenaf als van binnenuit wordt aangepakt. De 100% natuurlijke ingrediënten werken in op de elasticiteit van het borstweefsel. Inhoud: 150 milliliter

 

Delay Spray

Vertraagt de ejaculatie door een licht verdovende substantie. Door het uitstellen van het orgasme, kunnen mannen en vrouwen langer genieten van betere seks. Delay Spray verdooft tijdelijk de meest gevoelige delen van de penis, hierdoor wordt het hoogtepunt later bereikt en kan er langer van de intimiteit worden genoten.

Clitoris cremé

Stimulerende clitoris crème voor vrouwen. Deze crème zorgt voor een prikkelende werking en maakt je extra gevoelig. Hierdoor raak je extra opgewonden en geniet je nog meer van de intieme momenten. Wrijf de crème ongeveer 1 minuut in en voel gelijk het resultaat!

Shunga Vaginale aanspanningsgel

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten met adstringerende eigenschappen, is deze gel ontworpen voor vrouwen die losse vaginale spieren sterker willen maken en zo hun partner strakker kunnen omarmen.

Durex Intense gel

Durex Gel Intense Orgasmic is een stimulerend middel voor de vrouw. De gel kan worden aangebracht op de clitoris en geeft een prikkelend, tintelend effect. Dit zorgt voor meer gevoeligheid en een intensere beleving tijdens het voorspel en de seks. De stimulerende clitoris gel zit in een handig klein flesje dat overal mee naartoe kan.