Fifthy Shades Of Grey

De films en boeken van Fifthy Shades Of Grey zijn wereldwijd bestsellers geweest. Over de inhoud ervan valt heel veel te zeggen, zeker in christelijk perspectief. De hier aangeboden speeltjes zijn onder de naam Fifthy Shades Of Grey op de markt gekomen om mee te liften op het succes daarvan. De kwaliteit is zonder meer goed. En geloof het of niet maar ook onder christenen zijn er mensen die handboeien gebruiken of genieten van een tik op de billen. 

Masker set 50 Tinten Grijs

Een prachtig vormgegeven duo van maskerade maskers ontworpen om jouw kenmerken te accentueren. Ideaal voor het dragen als een accessoire tijdens het rollenspel, zijn deze verfraaide maskers zowel erotisch en stijlvol.

Blinddoek 50 Tinten Grijs

Ervaar de erotiek van volledig verloren zijn in sensatie met dit paar satijnen blinddoeken. Met één voor jou en één voor je geliefde, kun je een zintuiglijke ervaring delen of om de beurt elkaar met nieuwe trucs en speeltjes verwennen.

Boeienset 50 Tinten Grijs

Sterke, veilige en spannende geboeide spelletjes om te ontdekken met deze  handboeien. Met een weelderig zachte fluwelen voering en satijnen buitenkant, zijn ze perfect voor de eerste keer vastbinden. Met 'quick release clips'.

50 Tinten Grijs zweepje

Verlevendig het spel in je slaapkamer met sensuele aanhalingen en straffende spanks van deze slanke rijzweep. Als een toevoeging op de pols en hand, beheerst de sierlijke lengte een dikke lederen top om je lichaam op te zwepen in opwinding. 

50 Tinten Veren Kietelaar

Sta je opwinding toe langzaam te stijgen onder de vlotte aanraking van deze zachte veren kietelaar. Streelt je huid vragend om aandacht en plaagt je vlees, de pluim van veren laat een spoor van kippenvel achter in zijn opdracht je gevoeligheid en opwinding te verhogen.

Mini G Spot vibrator

Je kunt nu genieten van de Desire - Mini G-Spot Vibrator. Ben je benieuwd wat deze met je kan doen? Bestel deze dan vandaag nog.

Meer informatie over de Desire - Mini G-Spot Vibrator:

50 Tinten Grijs Vibrator

Deze Fifty Shades of Grey rabbit vibrator combineert zijdezachte siliconen met 36 mogelijke vibratie standen combinaties om ongelooflijke orgasmes te bezorgen. De gebogen punt zorgt voor een perfecte G-spot stimulatie. De schaft heeft 3 vibratiesnelheden en 9 vibratiepatronen.

Vibrator klassiek

Klassieke gladde zwarte vibrator met 3 vibratie snelheden en 4 verschillende patronen. Deze vibrator is bekend van de populaire serie 50 tinten grijs. Door uit de verschillende vibraties te kiezen heb je jouw genot helemaal zelf in de hand!

Elkaar bezeren?

Wij raden als christelijke erotiek shop aan samen te overleggen wat jullie past en wat veilig voelt binnen jullie relatie. Doe geen dingen zonder overleg en houdt in het oog dat je elkaars veiligheid waarborgt. Seksueel plezier kan in heel veel dingen zitten, elkaar willens en wetens bezeren hoort daar volgens ons niet bij. Maar bij het liefdesspel zijn deze artikelen net zo bruikbaar als alle andere in onze winkel.

Fifthy Shades Of Grey?

Veelkleurigheid is er in alle lagen van de bevolking. ieder mens is uniek, ook in seksueel opzicht. Er zijn dus waarschijnlijk duizenden kleuren in plaats van alleen maar 50 tinten grijs. Omdat wij geloven dat ieder mens als uniek en seksueel wezen door God geschapen is, mag er ook ruimte zijn voor ieders afwijkend seksueel gedrag, jij bent namelijk zelf ook seksueel afwijkend. Geen twee paar mensen kussen elkaar op dezelfde manier, verwacht dus niet dat het in seksueel opzicht anders is. 

De Bijbel is duidelijk over man en vrouw met elkaar om moeten gaan. Broos vaatwerk, onderdanig, respect, met liefde enz. Lees het er nog maar eens op na als je wilt. Vorm voor jezelf een beeld van hoe God intimiteit en seksualiteit heeft bedacht en wat Zijn bedoeling er mee is. Houd Zijn richtlijnen voor ogen dan is alles geoorloofd mits jullie het samen eens zijn.

Veiligheid.

Spreek met elkaar een code woord of zin af waarmee je aangeeft als het te heftig voor je wordt. Zorg altijd dat het liefdevol spelen blijft. Dan blijft het leuk voor allebei.