Christelijke seksshop

Christelijke seksshop voor Nederland. 

christelijke erotiekshopAl tientallen jaren is alles wat er op het gebied van seks en erotiek te koop is het domein van de wereld. Christenen zijn opgevoed met het idee dat seks bestemd is voor de voortplanting en niet om van te genieten. De mannelijke seksdrive moet worden beteugeld en lust is sowieso niet goed. Zedig en preuts zijn woorden die de vrouw omschrijven. Haar behoefte aan lichamelijk contact is anders dan die van haar man, en wordt vaak gezien als een 'hogere' weg naar verbinding. Omdat wij een andere visie hierop hebben is er nu een christelijke seksshop in Nederland.

God schiep de mens als seksueel wezen.

In ieder mens is het verlangen naar een diepe intimiteit met een ander gelegd. Om gekend te worden door de ander, om je compleet veilig en vertrouw te voelen. Geliefd door iemand die alles van je kent toch desondanks van je houdt. Gods liefde voor de mens heeft dat allemaal. Onvoorwaardelijke liefde zoals Hij is voor ons mensen bijna niet te bevatten. De diepe verbondenheid die we mogen ervaren in het samen één worden is een afschaduwing van hoe God een relatie met ons wil. Hij wil ons iets van het mysterie van de Drie-eenheid doen ervaren. Wij mogen als twee verschillende mensen toch één worden, zo aan elkaar gekleefd dat we niet van de ander gescheiden kunnen worden zonder dat dat verschrikkelijk pijn doet.

Seks als onderdeel van het huwelijk.

Seks is dus een heel belangrijk onderdeel van het christelijk huwelijk. Er is niets wat man en vrouw zo samen bindt als dat. Hij geeft zijn hart als zij zijn lichaam bemint. Zij geeft haar lichaam als hij haar hart bemind. Een mooiere cirkel is niet denkbaar. Daarom dus dat seks binnen het huwelijk een voorname plaats in moet nemen. Als christelijke seksshop willen we jullie adviseren en inspireren over hoe je dat doet. Geen enkele vibrator kan een huwelijk redden. Er is veel meer nodig dan alleen seks.

Goede seks zit vooral tussen de oren. Hoe je op elkaar gericht bent. Emotionele verbinding, het gevoel door de ander gezien en gehoord te worden is minstens zo belangrijk. Als dat allemaal goed zit tussen jullie is er niets wat een seksuele ontdekkingstocht in de weg zit. Elke man heeft andere ideeën over seks als zijn vrouw. Elke vrouw heeft andere ideeën over (seksueel) contact als haar man. Om deze twee bij elkaar te brengen is goed communiceren de belangrijkste voorwaarde.

Christelijke seksshop als hulpmiddel.

De seksdrive van een man is door God in hem gelegd. Wat niet wil zeggen dat hij daar niet moet leren omgaan. Maar de bedoeling daarvan is dat door die drive hij zijn vrouw zoveel mogelijk zal willen beminnen. Daardoor wordt de één vlees wording enorm bevorderd. Als bijkomend voordeel zal de man zich veel meer openen naar zijn vrouw en zijn hart aan haar laten zien. Win-win situatie. Helaas laten veel vrouwen de mogelijkheid om zich dieper te verbinden met hun man aan zich voorbij gaan omdat ze geleerd is dat de lust van de man alleen maar platvloers is. Niets is minder waar bij een volwassen man die zijn lust richt op zijn eigen vrouw.

Om samen uit te vinden wat er op seks gebied allemaal te koop en mogelijk is bestaat onze christelijke seksshop. Niemand heeft dezelfde wensen en fantasieën, ieder is uniek. Praat dus met elkaar daarover. Op onze blog vindt je een vragenlijst met 36 vragen over je seksuele voorkeuren. Een goed begin van jullie gezamenlijke ontdekkingsreis op onze christelijke seksshop.