Lelo Mona 2

  • Beschrijving

De Mona 2 is één van de best verkochte vibrators van Lelo. De Mona 2 is een soort all-rounder, met een vorm waarmee gemakkelijk de g-spot kan worden gestimuleerd. De Mona 2 is daarbij echt lekker krachtig, heel erg stil en volledig waterdicht. 

De Mona heeft zes verschillende vibratie-ritmes en natuurlijk kan ook de vibratiesterkte worden ingesteld.

Met de grote en duidelijke bediening kunt u heel eenvoudig door de mogelijkheden heen navigeren. Van subtiel charmant tot intens krachtig: met deze Mona kunt u alle kanten op.

Een complete all-round vibrator, ietsje groter dan de Liv 2 met ronding voor g-spot

Je kunt de Mona 2 inwendig gebruiken maar de trillingen zijn ook fijn voor alleen uitwendige stimulatie. Bovendien kan de Mona 2 heel goed gebruikt worden voor het stimuleren van de g-spot. Een echte alleskunner dus. Qua maat is deze Mona 2 een stukje groter, dikker en breder dan de Liv. En een beetje kleiner en smaller dan de Elise en de Iris.

Zoals alle producten van Lelo wordt deze Mona 2 geleverd in een stijlvolle doos inclusief opbergzakje. Lelo geeft u een jaar garantie.

De beoordelingen wereldwijd van deze Mona 2 zijn allemaal positief. Het mooie en effectieve design, de intense kracht, de gemakkelijke bediening, het gebruikte zachte materiaal; het wordt allemaal even positief ontvangen.

Minpunten en nadelen worden niet genoemd. Nou ja, wel 1 ding: de adviesprijs, die is nu 149 euro.

Geleverd met oplader en oplaadbare Li-ion batterij die na 2 uur is opgeladen en tot 4 uur lang fluisterstille vibraties in 5 verschillende stimulatiestanden levert.

Kleur: Paars
Materials: body safe PC-ABS / silicone
Finish: glossy
Size: 200 x 51 x 33 mm
Weight: 110g
Battery: Li-lon 500mAh 3.7V
Charging: 2 h at 5.0V 500mA
User time: up to 4 hours
Standby: up to 90 days
Frequency: 120Hz
Max Noise Level: < 50dB
Interface: variable interface dial, 6 modes

< >