Lelo Siri 2

  • Beschrijving

Siri is een mooie kleine, en tegelijkertijd vrij krachtige vibrator. Siri, van het kwaliteitsmerk Lelo, heeft een sterke en efficiƫnte motor en is toch vrijwel geluidloos. De Siri heeft zes verschillende vibraties en trilritmes en deze zijn eenvoudig in te stellen en aan te passen. Een hele fijne vibrator die elke vrouw zal bevallen.

Over de bedieningsknopjes is duidelijk goed nagedacht.

De Siri is wat groter dan de Lily, maar ook de Siri is bijzonder fijn om te gebruiken tijdens het vrijen. Om stimulatie van de clitoris bijvoorbeeld te combineren met penetratie. Of om met de sensuele vibraties het lichaam van je partner te verkennen. De vibraties voelen namelijk heerlijk aan op alle gevoelige plekjes. Ook bij mannen.

De Siri is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kleine, mooie design vibrator om samen of alleen te gebruiken.

Afwerking: mat
Afmetingen: 96 x 45 x 37 mm
Gewicht: 71 gram
Batterij: Li-ion 3.7V 500mAh
Opladen: 2 uur bij 5.0V 500mA
Gebruikerstijd: tot 4 uur
Standby: tot 90 dagen
Frequentie: 120 Hz
Max Geluidsniveau: <50 dB
Interface: 4 knoppen, 6 levels

Siri is ontworpen om totale gemoedsrust te bieden in iedere situatie. Deze Siri Vibrator is gemaakt van FDA-goedgekeurd en ftalaat-vrije ABS / siliconen, en levert tot vier uur fluisterstille vibraties na slechts twee uur opladen.