Lelo Alia

  • Beschrijving

Alia is een kleine, elegante, uitwendige stimulator. De vibrator heeft een bijzonder ontwerp dat inspireert tot nieuwe manieren van beminnen. Het is een fijn speeltje voor samen maar ook heerlijk om alleen te gebruiken.

Voor diegenen die voor het eerst een vibrator gaan gebruiken, maar ook voor de meer kritische kenners is deze mooie Alia van Lelo een prima keuze.

De opengewerkte handgreep zorgt voor comfortabel gebruik

De Alia is gemaakt van soepele, lichaamsvriendelijke siliconen en dat zorgt voor een gladde, zacht aanvoelende buitenkant. Het binnenwerk is afgewerkt met platinum-gouden-abs. De opengewerkte handgreep zorgt voor een aangename ligging in de hand.

Heel stil en heel mooi

Met deze mooie Alia kun je experimenteren met verschillende snelheden en patronen van vibratie. De vibratiekracht is prima voor een 'gemiddelde vrouw' en de patronen fijn en divers. De Alia kan worden gebruikt in bad of onder de douche en natuurlijk is de Alia echt fluisterstil.

Gemaakt met de soepelste lichaamsveilige siliconen met een ABS kern, is Alia volledig waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Met de welbekende 3-knops interface die trilintensiteit controleert met 6 variabele standen, is Alia ook volledig oplaadbaar voor maximaal 4 uur plezier. Compleet met een lader, een satijnen opbergzakje, een Insignia broche en een volledige garantie van 1 jaar. Alia wordt geleverd in Lelo’s prijswinnende verpakking, waardoor ze een perfect geschenk is voor degenen die nieuw zijn met Lelo of juist voor meer kritische kenners.

Materiaal: lichaamsveilige PC ABS / siliconen Afwerking: mat
Afmetingen: 86 x 57 x 34mm Batterij: Li-lon 500mAh 3.7V Gewicht: 75g Opladen: 2 uur bij 5.0V 500mA
Gebruikerstijd: tot 4 uur Stand-by: tot 90 dagen
Frequentie: 120Hz Max geluidsniveau: <50dB
Interface: drie toets-interface, 6 modes