Lelo Lily 2

  • Beschrijving

Gemaakt van zijdezachte siliconen.

De Lilly 2 vibrator is een kleine vibrator, die warm en fluweelzacht aanvoelt. Een uniek design, gemaakt van zachte siliconen. Lichtjes gebogen met in het midden een knikje dat zorgt dat hij lekker in de handpalm ligt.

In 2003 bracht Lelo als eerste vibrator de Lily op de markt. Tot op de dag van vandaag wordt deze vibrator goed verkocht. De drie mannen, jaja, die Lelo hebben opgericht begrepen heel goed dat voor veel vrouwen clitorale stimulatie het belangrijkste is. Met wel vijf opwindende trilling levels is de Lily gemaakt om opwindende stimulatie te leveren. Door het handzame formaat is de controle heel direct en makkelijk. Tijdens het masturberen geniet je van het zachte materiaal waar de Lily van gemaakt is. Hij voelt heerlijk aan tussen de schaamlippen en de overige huid. Ook voor iemand die niet makkelijk klaarkomt door penetratie maar liever met de vingers extra stimuleert is de Lily een uitkomst. Met zijn effectieve rondingen en makkelijk te regelen vibraties brengt de Lily je naar een geweldig orgasme. Gebruik deze vibrator voor stimulatie van de uitwendige erogene zones zoals de schaamlippen en het perineum maar ook voor de clitoris. Deze Lily is een handzame gevoelige minnaar.

Deze Lily is 7,5 cm lang. Heeft een diameter van 3,6 cm. De multispeed vibraties bedien je met de pushknop. De Lily is heel stil en volledig opgeladen goed voor 7 uur plezier. Lelo levert al zijn vibrators in een elegante geschenkverpakking, compleet met lader, gebruiksaanwijzing en één jaar volledige  Lelo garantie. U krijgt ook een luxe satijnen zakje om de Lily netjes in op te bergen.

 

Materiaal: ABS Afwerking: mat Afmetingen: 75 x 36 x 25 mm
Gewicht: 37 gram Batterij: Li-ion 200 mAh 3,7 V
Opladen: 2 uur bij 5,0 V 500 mA Gebruikerstijd: tot 7 uur
Standby: tot 90 dagen Frequentie: 150 Hz
Max geluidsniveau: <50dB Interface: variabele interface, 5 levels