Smile Fancy Lavender

  • Beschrijving

Krachtige maar toch stille rotatie vibrator met clitoris stimulator (Butterfly vorm) en ribbel-schacht. De links- rechts rotatie is in 3 verschillende niveaus te regelen. De vibratie is in 7 niveaus gemakkelijk in te stellen, met een druk op de knop.

Hij ziet er gewoon mooi uit door de afgeronde vormgeving en de vriendelijke kleur. Maar het zijn natuurlijk de prestaties die de doorslag geven bij het uitkiezen van een nieuwe vibrator. Dat zit ook wel goed!

De geluidsstille en krachtige vibrator met clitoris stimulatie geeft je een fantastisch gevoel.

De geribbelde schacht geeft je extra genot en de vlinder vorm bespeelt je clitoris zoals je dat nog hebt meegemaakt. Door zijn rechts en linkse draaibewegingen, die je in 3 verschillende niveaus kunt regelen, krijgt je vagina de grootst mogelijke aandacht terwijl de zeven niveaus van de vibratie gemakkelijk zijn te bedienen en je helemaal gek maken van genot.

Het genot van de rotatie en de vibratie is zo hoog dat je niet meer zuiver kan nadenken en ergens voorbij de zevende hemel dreigt te raken. De naam van deze vibrator zegt genoeg: Je zult nog heel lang met een een grote glimlach rondlopen.

 

Totale lengte: 24 cm, Ø 2.5 x 3.5 cm.
Materiaal: Siliconen / ABS. Kleur: Blauw. ( Lavendel)
De vibrator werkt op 3 x AAA batterijen. ( Niet meegeleverd)