Statisfyer 2 Gold

  • Beschrijving
  • Meer details

Dit sexy hightech speeltje brengt je genot op een geheel nieuw niveau! De Satisfyer 2 stimuleert de clitoris zonder enig contact. Dat gebeurt door gebruik te maken van een innovatieve technologie. De clitoris wordt gemasseerd door onderdruk in combinatie met de ritmische pulsaties.

Dit leidt tot adembenemende hoogten. Met maar liefst 11 verschillende en krachtige standen, van teder tot intensief. De Statifyer 2 zorgt voor een geweldige stimulatie en is een bijzonder speeltje waar je niet omheen kan. De Satisfyer 2 is waterdicht en kan dus mee onder de douche of in het bad. Daarbij is hij ook nog eens fluisterstil tijdens het gebruik.

Bovendien is de Satisfyer 100% hygiƫnisch, aangezien er geen water, smeermiddelen of andere stoffen binnenin het apparaat kunnen komen. De siliconen kop is vervangbaar en is daarom ook makkelijk schoon te maken. De Satisfyer 2 voelt superzacht aan op de huid. Dankzij zijn bredere rand heb je een optimale controle. Door de contactloze stimulatie ontstaat een heel nieuw gevoel bij het orgasme. Ook het risico op overmatige stimulatie wordt geminimaliseerd.

Materiaal: Siliconen, ABS

Vibratie sterkte: Variƫrende trillingen

Bediening: Pushbutton

Vibratie: Trillen en pulseren

Aantal Standen: 11

Run Time: 2 uur

Waterproof: Ja

Weekmakervrij: Ja

CE-keurmerk: Ja

Kleur: Goud

Geschikt voor: Vrouw

Garantie: Ja

Soort garantie: Good Warranty Service

Clitoris stimulatie: Ja

Geschikt glijmiddel: Waterbasis

Power: Oplaadkabel usb

Geluidsniveau: Normaal

Oplaadtijd: 4 uur

Lengte: 16.00 cm

Minimale diameter: 1.50 cm

Maximale diameter: 5.00 c