Hart vol Erotiek

  • Beschrijving

Trek zonder gebruik te maken van je handen het slipje van je partner uit. Vertel één van je stoutste fantasieën. Doe eerst iets teders, daarna iets intiems en uiteindelijk iets vurigs bij je partner …… waar zal dit toe leiden? 'Hart vol erotiek' is een zinnenprikkelend spel voor jou en je partner.

Hoe werkt het?

Jij of je geliefde neemt met het pincet een rolletje uit het hart. Wat gaat er met jullie gebeuren? Wordt het een speelse verleiding, een inleidend voorspel, een fantasie om te delen of een erotische uitdaging?
Het spel is niet te vergelijken met enig ander spel, er zit geen tijdslimiet aan, er zijn alleen winnaars. Op een humorvolle manier zal dit spel de intimiteit binnen de relatie vergroten. Sommige opdrachten kunnen direct worden uitgevoerd, andere zoals het voorbereiden van een spannende verrassing zal op een later moment voor een heerlijk samenzijn zorgen.

Gebruik Hart vol Erotiek ook bij andere spellen. Je kunt willekeurig welk spel spelen en de winnaar een rolletje laten trekken als beloning. Gebruik je fantasie of krijg voorbeelden aangereikt.