Lelo Liv 2

  • Beschrijving

De Liv is een middelgrote, elegante bestseller uit de collectie van Lelo. Een echt icoon onder de vibrators. Deze Liv 2 is de nieuwe versie. De 'oude' Liv was niet waterproof en ook minder krachtig. Maar deze Liv 2 kan worden mee genomen onder de douche en in bad. Stil, zacht en intens.

En dat is niet het enige wat goed is aan deze Liv 2. Deze Liv is gemaakt van de zachtste siliconen en is gemakkelijk te bedienen. De Liv 2 heeft maar liefst 8 verschillende vibratie patronen en de krachtige motor zorgt voor sterke en intense vibraties. Liever wat relaxter en minder intens? Geen probleem. Met de gebruiksvriendelijke bediening, met de grote en duidelijke knoppen, kunt u snel een zachter of krachtiger niveau instellen. Ook heel fijn: de nieuwe motor is echt bijna niet meer te horen, zelfs niet op de hoogste stand.

Goede allrounder voor alleen en samen. Aanrader als eerste vibrator

Dus, de Liv 2 is een hele goede allrounder. Een fijne middelgrote alleskunner die bij vrijwel iedereen in de smaak zal vallen. En zeker bij diegenen die voor het eerst een vibrator kopen. De Liv 2 is heel fijn om alleen te gebruiken, voor uitwendige en inwendige stimulatie. En de Liv is, door het handzame en niet al te grote formaat, ook gemakkelijk te integreren in het liefdesspel. Ook fijn voor samen dus.

Top kwaliteit van Lelo & garantie

Deze Liv 2 is een bestseller uit de collectie van fabrikant Lelo. Deze staat bekend om het gebruik van de beste siliconen, prachtige verpakkingen, mooie designs, effectieve en stille vibrators en goede garanties.

Scherpe prijs en cadeau verpakking

Met deze elegant allrounder is elke dame blij, een mooi cadeau dus.

FDA-goedgekeurde materialen: ftalaat-vrije siliconen en ABS plastic

Afwerking: mat siliconen/glanzend ABS kunststof

Afmetingen: 174 x 35 x 29 mm

Gewicht: 86g

Batterij: Li-lon 500mAh 3.7V

Opladen: 2 uur bij 5.0V 500mA

Gebruikerstijd: 4 uur

Standby: 90 dagen

Frequentie: 100Hz

Max geluidsniveau: <50dB

Inhoud: LIV 2, oplader, satijnen opbergzakje, 1 jaar garantie
Zoals met alle producten van Lelo, is Liv 2 ontworpen om totale gemoedsrust te bieden in iedere situatie. Gemaakt van FDA-goedgekeurd en ftalaten-vrije ABS / siliconen, levert ze tot vier uur fluisterstille vibraties na slechts twee uur opladen. Snelheid en intensiteit zijn eenvoudig bestuurbaar via haar intu├»tieve interface bediening, terwijl deze functies volledig afsluitbaar zijn voor discreet vervoer te allen tijde. Bovendien komt Liv 2 in een elegante geschenkverpakking en luxe satijnen zakje om het product netjes op te bergen, compleet met lader, handleiding en een volledige eenjarige Lelo garantie.